11 supermasini vandute la licitatie cu „doar” 3.1 milioane de euro

O flota impresionanta de unsprezece supermasini a fost vanduta la o licitatie pentru numai 3.1 milioane de euro. Bolizii au apartinut lui Teodoro Nguema Obiang Mangue, fiul Presedintelui Guineei Ecuatoriale Teodoro Obiang Nguema Mbasogo.

In anul 2011, in timpul unei investigatii, vehiculele au fost confiscate de autoritatile franceze dupa un presupus furt de fonduri publice din statul african.

Toate cele 11 supercaruri au fost confiscate la conacul urias al presedintelui (101 camere), localizat in apropiere de Champ Elysees.

Colectia impresionanta de bolizi include: Bugatti Veyron (2), Bentley (2), Ferrari Enzo, Porsche Carrera GT, Maserati MC12, Ferrari 599 GTO, Rolls-Royce, Aston Martin si un Maybach. „Bijuteriile”, conduse foarte putin (sau deloc), au fost vandute de catre casa de licitatii Drouot cu un pret de „doar” 3.1 milioane de euro.

Masinile licitate au facut parte dintr-o flota impresionanta de 26 de supermasini transportate din Statele Unite in Franta. De atunci, masinile care au ramas au fost transportate in Guineea Ecuatoriala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »