1 Decembrie 2013 – Cum se circula in Romania

Centrul INFOTRAFIC din IGPR informeaza ca la aceasta ora (8:15), traficul rutier este scazut in intensitate pe autostrazi si pe drumurile nationale. Insa, in a doua parte a zilei, numarul de autovehicule va creste mai ales pe DN1 Brasov – Bucuresti si este posibil ca in statiunile montane prahovene sa se formeze coloane de masini, fara a fi afectata semnificativ fluenta circulatiei.

In judetul Constanta, in vederea executarii unor lucrari, circulatia pe DN39, pe podul de la Agigea, este restrictionata pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone. Totodata, pana la data de 23 decembrie 2013, in anumite zile si intervale orare se va intrerupe traficul rutier pe pod.

Le reamintim conducatorilor de autovehicule de transport marfa ca astazi, 1 Decembrie 2013, se aplica prevederile H.G. nr. 1777/2004, privind introducerea restrictiei de circulatie pe unele sectoare de autostrazi si drumuri nationale europene (E) pentru vehiculele rutiere, altele decat cele destinate exclusiv transportului de persoane, in zilele de vineri, sambata, duminica si de sarbatoare legala. Astfel, circulatia vehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone, altele decat cele destinate exclusiv transportului de persoane, este restrictionata in intervalul orar 06:00 – 22:00, pe urmatoarele sectoare de drum: DN2(E85) Sabaoani – Suceava – Siret; DN7(E81) Pitesti – Ramnicu Valcea – Vestem; DN7(E68) Ilia – Arad; DN39(E87) Agigea – Mangalia; A2(E81) Bucuresti – Cernavoda; DN22C(E81) Cernavoda – Murfatlar; DN3(E81) Murfatlar – Constanta; DN1(E60) Cluj-Napoca – Oradea; DN1(E60) Ploiesti – Brasov, iar pe DN1(E60) Centura Bucuresti-Otopeni-Ploiesti restrictia se aplica si pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone.

Sursa: PolitiaRomana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »