Top 5 cadouri de Ziua Indragostitilor pentru EA

Nu stii ce cadou sa ii cumperi iubitei tale de „Valentine’s Day”? Einteresant.com vine cu un nou top interesant care va v-a scuti timpul si munca depusa pentru cautarea unui cadou potrivit pentru nevasta/logodnica/iubita…

Iata top 10 cadouri de Ziua Indragostitilor pentru EA:

1. Smartphone – daca vrei s-o impresionezi cumpara-i un smartphone. Telefonul trebuie sa fie cat mai frumos (preferabil de culoare alba) si ideal ar fi unul de ultima generatie. Ca sugestie, recomand sa mergeti pe Telefoane Apple sau Telefoane Samsung.

2. Bijuterii – toate femeile sunt innebunite dupa bijuterii. Cumpara-i un inel, un lantisor, o bratara…sau daca esti in bani ia-i un set care sa le contina pe toate.

3. Un maimutoi de plus – cumpara-i o jucarie de plus (preferabil cat mai mare) in cazul in care are pana in 20 de ani. Daca are peste recomandam o jucarie mai interesanta (intelegi voi) sau un costum interesant.

4. O carte de dragoste – daca prietenei tale ii place sa citeasca, ii poti cumpara carti care sa contina o frumoasa poveste de dragoste. Daca nu este de moda veche, ii poti cumpara un eBook Reader si sa-si aleaga ea ce carti vrea sa citeasca.

5. Un cadou personalizat – ii poti cumpara o cana/perna/rama foto sau un calendar personalizat cu fotografiile voastre. Sunt foarte multe magazine care se ocupa cu astfel de personalizari si sigur ii va aduce un zambet pe fata.

P.S.: Nu uita de ceva dulce pe langa ce i-ai cumparat. O cutie de bomboane va face diferenta si fericirea ei se va abate asupra ta… Spor la cumparat cadouri si sa fiti iubiti!

Translate »