Top 10 mesaje SMS de Craciun

In fiecare an, Craciunul ne face sa fim mai buni cu cei din jur si sa uitam de problemele vietii. „Traditia” de a trimite mesaje cu urari de bine atat prietenilor cat si familiei inca se pastreaza printre romani.

Astfel, echipa einteresant.com a realizat un top al celor mai frumoase si interesante mesaje de Craciun, numai bune de trimis celor apropiati:

1. Cele mai frumoasa cadouri in viata nu le veti gasi sub bradul de Craciun, ci in inimile voastre. Spor la cautari si un Craciun asa cum vi-l doriti!

2. O seara linistita, o stea pe cer, speranta si iubire fara limite. Sa aveti parte de un Craciun minunat alaturi de cei dragi inimilor voastre!

3. Daca o persoana mare si grasa vine la tine, te prinde si te baga in sac, sa nu iti faci probleme… I-am spus Mosului ca TE VREAU PE TINE DE CRACIUN!

4. Fie ca acest Craciun sa va aduca bucurie, sanatate, dragoste, bani, pace sufleteasca si tot ce aveti nevoie. Daca nu le gasiti pe toate, puteti incerca cautarea pe Google. Craciun Fericit!

5. Felicitari, ai fost ales pentru a trage sania lui Mos Craciun in acest an. In scurt timp un elf va veni la tine pentru a-ti lua masurile pentru ham. Craciun Fericit!

6. Craciunul este sezonul sfintit care „angajeaza” intreaga lume intr-o conspiratie de dragoste si pace sufleteasca. Craciun Fericit!

7. Credinta face lucrurile posibile, speranta le face sa mearga, iar dragostea le face sa fie frumoase. Sa aveti parte de toate acestea de Craciun. Un Craciun Fericit alaturi de cei dragi!

8. Fie ca acest Craciun sa va umple casa cu bucurie, inimile cu dragoste si viata cu noroc. Craciun Fericit!

9. Iti doresc ca acest Craciun sa fie asa de special incat niciodata sa nu te mai simti singur/a si sa fii inconjurat/a tot timpul de cei dragi inimii tale. Craciun Fericit!

10. Inainte ca internetul si retelele telefonice sa se blocheze, va urez un Craciun de Poveste!

Top 10 Colinde de Craciun romanesti by einteresant

Translate »