Pasionat de karaoke? Vezi ce sa-ti cumperi

Microfon pentru karaokeDaca esti pasionat de karaoke si nu stii ce trebuie sa-ti cumperi pentru a-ti putea dezlantui pasiunea, einteresant.com iti vine inca o data in ajutor. Cu o investitie minima, poti deveni usor un cantaret veritabil si iti poti impresiona toti prietenii cu vocea ta „lucrata” atunci cand veti merge intr-un club de karaoke.

Iata ce trebuie sa-ti cumperi pentru a putea face karaoke la tine acasa:

1. Microfon wireless

Un microfon de tip wireless iti permite sa te misti in voie in timp ce canti. Astfel, toata scena va fi a ta (toata camera sau incaperea in care faci „cantarea”) si vei putea canta melodiile preferate in timp ce imiti coreografia acestora. Un microfon wireless de calitate nu va pierde semnalul si va avea un sunet impecabil atunci cand este folosit. In plus, poti face dedicatii de la distanta (de exemplu din bucatarie) prietenilor care se afla in living.

2. Statie de amplificare

Ai nevoie de o astfel de statie pentru a nu zbiera prin casa pentru a-ti aude vocea cam la acelasi nivel si in boxe. Folosind o statie de amplificare vei putea canta fara sa tipi si iti vei putea auzi vocea amplificata in difuzoare. In acest mod iti vei putea controla mai bine vocea si te vei auzi foarte clar in boxe. In locul boxelor pot fi folosite si casti (pentru a nu-ti deranja vecinii in cazul in care locuiesti la bloc).

3. Clapa muzicala

De ce sa nu faci si partea instrumentala a melodiei in timp ce canti? Pentru acest lucru te poate ajuta o clapa muzicala. Aceasta creaza muzica rapid si poate fi conectata la computer, laptop sau la iPad. Sensibilitatea tastaturii poate fi reglata conform stilului propriu, iar controlul se poate seta exact asa cum doreste utilizatorul. Este ideala pentru cei care vor sa adapteze melodia propriului stil.

Translate »