Insula Iubirii – O ispita masculina si-a facut treaba (FOTO)

„Temptation Island” (Insula Iubirii) este un nou show televizat din Romania inspirat de la alte posturi de televiziune din strainatate. Acesta este difuzat de Antena 1 si a atras o multime de telespectatori. In show se testeaza cat de puternica poate fi o relatie de cuplu prin apelarea la ispite feminine/masculine care mai de care mai aratoase.

Suntem un cuplu puternic„, a declarat Cristian Iacob (unul dintre participanti) atunci cand el si iubita lui au inceput filmarile primei editii ale show-ului filmat in Thailanda si prezentat de Radu Valcan. Insa, la doar cateva editii distanta, acesta vine cu o noua declaratie: „Mi-e scarba pur si simplu de ea!„.

insula-iubirii-img2

Iubita lui Cristi (Deea – Andreea Ienciu) a cazut prada farmecelor ispitei masculine (Tomi Giurgia) si a mers impreuna cu acesta la „culcare”. „Somnul” prin care au trecut cei doi a fost filmat si va fi televizat duminica seara pe Antena 1.

Cristi a mai declarat, cu ochii in lacrimi, doar atat: “Ajungi sa realizezi ca, de fapt, nu poti sa cunosti un om. Mi se pare horror. Mi-e scarba pur si simplu de ea!”.

insula-iubirii-img1

 

Sursa foto: libertatea.ro

Translate »