Cum sa devii un spion „nedetectabil”

ceas-spionSpionajul este o „meserie” care se practica inca din cele mai vechi timpuri. Chiar si in antichitate, stramosii nostri spionau celelalte triburi pentru a afla ce pun la cale. In epoca moderna, spionajul se poate practica la un nivel mult mai inalt datorita gadgeturilor puse la dispozitie de firmele de specialitate.

Iata cateva astfel de produse inteligente care te pot transforma intr-un spion „nedetectabil”:

1. Ceas camera video

Un ceas cu micro camera video integrata este un accesoriu de spionaj care nu va trezi niciodata banuiala celui care va fi spionat. Fie ca vorbim de un ceas de mana sau de unul de birou cu senzori de miscare, aceste instrumente pot deveni foarte utile atunci cand va fi nevoie de filmarile realizate de acestea.

2. Sapca camera video

Aceasta sapca poate fi purtata la orice imbracaminte casual si poate surprinde toate momentele importante din misiunea ta de spionare. Folosirea este extrem de simpla: directia in care tineti capul va fi si directia in care va filma microcamera din partea frontala a sepcii.

3. Cheie de masina cu microcamera

Cheia cu microcamera integrata este un alt accesoriu de spionaj interesant si usor de folosit. Multa lume obisnuieste sa umple cu cheia masinii in mana si sa o puna pe masa in orice local se duc. Astfel, nu veti intra deloc la banuiala daca veti folosi un astfel de gadget.

4. Pix cu microcamera

Pixul cu microcamera poate deveni extrem de util cand aveti de spionat/filmat in mai multe parti. Fiind usor manevrabil, la fel ca si celelalte accesorii cu micro camere ascunse, pixul va capta toate imaginile si sunetele pe care doresti. In plus, combinat cu un caietel pe care te vei face ca notezi ceva, nu va ridica deloc semne de intrebare din partea celor spionati.

„Spionii sunt oameni inteligenti, dotati, prudenti si capabili sa-si croiasca un drum catre aceia care, in tabara inamicului sunt intimi cu suveranul si membrii nobilimii. Astfel, ei sunt in masura sa observe miscarile inamicului si sa-i cunoasca actiunile si planurile. Odata informati asupra situatiei reale, se intorc sa ne informeze.” Sun Tzu – „Arta razboiului”

Translate »