Cum sa devii un barbat bine ingrijit

philips-stylerDiferenta dintre un barbat bine ingrijit si unul care se neglijeaza poate fi observata cu usurinta de orice femeie putin atenta la detalii. Altfel spus, puneti mana si ingrijiti-va inainte de a va plange ca nu se uita femeile la voi.

Iata cateva sfaturi simple si extrem de utile care te ajuta sa devii un barbat bine ingrijit:

1. Barbiereste-te

Un aparat de barbierit nu trebuie sa lipseasca din casa unui barbat. Desi unele femei spun ca nu le deranjeaza, barba ta le poate zgaria si irita fata. Astfel, se recomanda ca un barbat bine ingrijit sa se barbiereasca de cel putin doua ori pe saptamana, iar daca ai o mustata/barba de flacau nu o lasa nebarbierita in speranta ca nu o sa-ti mai creasca pentru ca se vede foarte urat.

2. Tunde-ti parul din nas

Daca iti iese parul din nas este un semn clar ca nu esti un barbat ingrijit. Un aparat de tuns parul din nas te poate scapa de problema fara mari batai de cap. Nu va recomand solutia cu penseta pentru ca este dureroasa si exista riscul ca parul sa creasca pe sub piele si sa va treziti cu bubite in nas.

3. Rade-te la subrat

Desi nu se observa decat atunci cand mergeti la plaja sau la piscina, parul de la subrat nu mai este la moda si nu mai este un semn de virilitate asa cum inca mai cred unele persoane. In plus, parul de la subrat favorizeaza dezvoltarea mirosului de transpiratie. Un subrat curat combinat cu un deodorant eficient va poate mentine fresh pe toata durata zilei.

Nu uita faptul ca un aparat de ras electric pentru fata nu trebuie folosit pentru a te rade pe tot corpul. Nu doar ca poti sa strici aparatul, ci vei risca sa nu razi parul uniform. Sunt saloane speciale la care se pot face astfel de „operatiuni”.

Translate »