Cat costa renovarea unui apartament cu 2 camere?

renovare apartament 2 camereDaca tocmai ti-ai cumparat un apartament cu doua camere intr-un bloc ceva mai vechi si iti doresti sa-l renovezi sau daca vrei sa-ti renovezi actualul apartament, trebuie sa stii ca va fi nevoie sa bagi mana adanc in buzunar si mai mult ca sigur vei avea nevoie de un imprumut bancar.

Cat costa renovarea unui apartament cu doua camere?

O renovare completa poate avea un pret cuprins intre 20.000 de RON sau 50.000 de RON, in functie de modificarile pe care le vei face si de lucrurile noi pe care le vei cumpara.

Schimbarea usilor

Usa de la intrarea in apartament costa undeva in jurul a 500 RON, in timp ce restul usilor din casa costa in jur de 200 RON. Astfel, doar usile te vor costa aproximativ 1.500 RON.

Schimbarea gresiei/parchetului

Gresia, faianta si parchetul prezente intr-un apartament devin inestetice cand trec foarte multi ani peste ele. Schimbarea acestora va modifica aspectul apartamentului tau si-ti va da senzatia de nou. Pentru acestea vei avea nevoie de 3.000 de RON.

Termopanele

Montarea termopanelor este obligatorie daca vrei sa scapi de zgomotul infernal produs de masinile sau motoarele care trec pe bulevardul din fata blocului. Costul acestora este de aproximativ 4.000 de RON (in functie de cat cer meseriasii).

Zugravitul

Zugravirea unui apartament cu doua camere costa intre 1.500 si 2.000 de RON, in functie de zugrav (unii consuma mai multa vopsea lavabila si glet, in timp ce altii sunt mai economi si fac treaba mai atent). Daca te hotarasti sa faci treaba singur, costul va scadea considerabil.

Schimbarea mobilei

Daca vrei sa schimbi mobila din toata casa va trebui sa scoti din buzunar peste 7.000 de RON. In acest pret trebuie sa fie cumparat un dormitor complet, un living complet, o bucatarie completa, un dressing si un dulap pentru obiectele din baie.

Stiu ca sunt multi bani, dar cumva te vei putea descurca. Daca nu-ti ajung banii poti apela la rudele din strainatate pentru un transfer bancar rapid sau poti imprumuta oricand de la persoanele care te-au crescut.

Translate »