4 aparate de gatit pentru bucatarii moderne

aparat de bucatarie modernBucataria poate deveni o adevarata arta daca preparatele sunt facute cum trebuie si sunt aranjate in farfurie intr-un stil unic. In zilele de azi, nici un bucatar desavarsit nu s-ar descurca fara aparate de bucatarie ultra-moderne care sa le faca munca mai usoara si mai placuta. Aceste aparate ajuta la prepararea mai rapida a mancarurilor si in acest fel vei economisi foarte mult timp pe care il vei putea folosi si pentru alte activitati interesante.

Iata care sunt cele 4 aparate de gatit care nu trebuie sa lipseasca din „arsenalul” bucatarilor care se respecta:

1. Airfryer

Aparatul de gatit Airfryer poate pregati foarte rapid orice fel de mancare, de la preparate din carne la prajituri delicioase. Acest aparat foloseste aerul si aburii pentru a praji, a coace si a rumeni exact asa cum scrie la carte. Mancarea va iesi excelent, iar pe cei pe care ii vei servi nu-i vei face sa astepte foarte mult timp (pregatire rapida).

2. Multicooker

Noile aparate multicooker vin echipate cu sistem de control inteligent al temperaturii care asigura prepararea usoara a felurilor de mancare preferate de tine sau de familia/prietenii tai. Cu ajutorul acestui aparat poti prepara ciorba, tocana, sarmale, prajituri si multe alte bunatati (limita va fi data de imaginatia personala).

3. Prajitor de paine

O bucatarie fara un prajitor de paine este ca un smartphone fara tehnologie wireless. Alege un prajitor de paine care sa nu fie capabil sa faca doar banala paine feliata. Mai nou, prajitoarele performante de paine permit prajirea painii in mai multe forme interesante.

4. Gratar de masa

Un gratar de masa modern permite realizarea in-house a unui mic gratarel. Puterea ridicata a acestui aparat permite plitei sa se incalzeasca foarte repede si sa atinga temperatura recomandata „cat ai zice peste”. Suprafata gratarului isi mentine temperatura atunci cand sunt puse alimente pe acesta si se poate regla in functie de preparat.

Translate »