3 activitati interesante de facut in Bucuresti

Salt cu parasutaTe-ai saturat de banalele iesiri in oras la un film sau la teatru? Vrei ceva mai extrem? In frumoasa Capitala a Romaniei vei putea sa te distrezi la extrem si sa faci lucruri care inainte se faceau doar in anumite parti ale lumii.

Iata trei activitati interesante pe care nu trebuie sa le ratezi atunci cand treci prin Bucuresti:

1. Salturi cu parasuta

Saltul cu parasuta este cea mai extrema activitate pe care o poti face in Capitala Romaniei. Atentie insa, aceasta activitate nu este recomandata celor mai slabi de inima. Ai nevoie de o conditie fizica foarte buna si de mult curaj pentru a face un astfel de salt.

„Saltul cu parasuta mi-a schimbat perceptia despre viata. Viata inseamna mult mai mult decat sa traiesti de pe o zi pe alta. Trebuie sa te distrezi si din cand in cand sa fii deasupra norilor, fara sa ajungi acolo din cauza batranetii”, a declarat un turist englez pasionat de sariturile cu parasuta.

„Odata traita aceasta experienta, fiorii adrenalinei te vor indemna sa te reintorci de fiecare data printre nori, tocmai pentru a simti emotia coborarii”, conform smartexperience.ro.

2.  Karting

Desi kartingul este o activitate extrema care poate fi practicata in toate colturile lumii, nu toti se pot mandri cu mai multe locatii de Karting in acelasi oras. In Bucuresti gasim piste profesionale si karturi foarte rapide care iti vor ridica adrenalina la maxim.

3. Paintball

Cati dintre voi s-au jucat Counter Strike? E aceeasi senzatie, decat ca acum este pe bune, mai putin partea cu impuscatul adversarului pentru ca in loc de gloante sunt bile de vopsea. Puteti merge la Paintball in Bucuresti impreuna cu cei mai buni prieteni sau puteti astepta si completa aleatoriu o echipa careia ii lipseste un camarad.

Spaima loviturii venite de nicaieri, care intr-un razboi adevarat ti-ar fi fost fatala, te pune serios pe ganduri si te transforma cat ai clipi intr-un adevarat soldat.

Translate »